Магазини за пчеларството

Фирма Слънчев дар 15 ЕООД е създадена през 2015 година.

Основната дейност на фирмата е търговия с пчеларски инвентар, центрофуги, рамки, кошери, восъчни основи, пчеларско облекло, храна и добавки за пчели, както и мед и пчелни продукти собствено производство.

Магазин Меден дар се намира в град Бургас ул. Поп Грую №13.

Видент - 53 ЕООД

Пчеларски магазин

Адрес: Враца, бул. "Втори Юни" №44

Тел.: 092/ 62 00 41, 0988/ 394 577

Пчеларски магазин MULTIMAX

Пчеларската ни ферма разполага с над 250 кошера и е създадена преди повече от 50 години. Кошерите са разположени в екологично чисти райони. Медът който произвеждаме е 100% натурален, което се гарантира от пробите които правим при всяко добиване на пчелния нектар. А през 2003 година отворихме нашият магазин за пчеларски инвентар, пчелни майки, пчелни отводки, пчелни продукти(мед, прополис, пчелно млечице и пчелен прашец) и восъчни основи. Магазинът разполага с голям асортимент от стоки на различни производители, с които искаме да задоволим изискванията на всичките ни клиенти. Защото пчеларите знаят какво искат, а ние сме тук да им помогнем да го намерят. За да бъдем по-близо до вас, и за ваше улеснение, направихме сайт за онлайн пазаруване, с който се надяваме да Ви създадем удобството да пазаруват от разстояние. Сайтът който разработихме се използва лесно и удобно и ще пестите време, а то е ценно за всички.

В онлайн магазина можете да намерите различни видове храни за пчели, лекарства за пчели, както и необходимия инвентар за отглеждането на пчели. Моля, имайте предвид, че поръчката на каквито и да е лекарства ще бъде изпълнена от ветеринарна аптека.Онлайн пчеларският магазин MULTIMAX предлага голямо разнообразие от различен инвентар за отглеждане на Вашите пчели, като например цедки, маточни чашки, прашецо-уловители, миши предпазители, хранилки и много други. Под пчеларски инвентар се разбират различни уреди за непосредствена работа с пчелите. Накратко някои от тях представляват следните неща:Пушалка - използва се за успокояване на пчелите чрез подпушване. Тя представлява метален цилиндър, който има двойно дъно и конусообразен капак. Той завършва с отвор през който излиза пушека, както има и мех чрез който се раздухва горивния материал.
Рамкоповдигач - извитата му част се ползва за почистване на стените и дъното на кошера, както и на горните летвички на рамките от полепналия клей. Другият му край се ползва като лост за отлепване на рамките от фалцовете на кошера.
Пчеларска четка - използва се за премахване на пчелите от питите, когато ги изваждате от кошера. Много пчелари вместо пчеларска четка използват гъши пера.
Пчеларски нож - служи за разпечатване на восъчните пити. Чрез него се отрязват капачетата на запечатаните килийки, за да може да се добие меда. Ножовете биват 3 вида- обикновен, парен, електрически.
Шпорче - използва се за монтиране на восъчни основи към опънтата тел на рамките. В края на шпорчето има метално или пластмасово назъбено колело с улейче. Шпорчетатабиват два вида - за топло и студено лепене.
При нас можете да намерите още восъчни основи, препарати за пчели, храна за пчели, кошери, пчелни продукти и облекло за пчелари.

Пеликан БГ ЕООД гр.Хасково

ПЕЛИКАН БГ - производство на пчелни продукти, гр. Хасково
Фирма ПЕЛИКАН БГ е наследила опита на три поколения пчелари. Създадена е през 1992 г. и в дейността си осъществява затворен цикъл на производство – производство на пчелни продукти, пчеларски инвентар и предпазни средства, майки и отводки главно за собствени нужди.

Произвеждаме всички видове системи кошери, рамки и всякакъв инвентар от дърво и метал, була, блузони, гащеризони и ръкавици.
Практикуваме подвижно пчеларство с около двеста кошера и произвеждаме различни видове пчелен мед, пчелен прашец и прополис.

Продукти:

-Пчеларски Инвентар

-Добив на пчелен восък и прополис

-Добив на пчелен мед

-Добив на пчелен прашец

-Пчелни пушалки

-Пчелни кошери и рамки

-Изделия за производство на пчелни майки

-Защитно облекло

-Храна за пчели

-Хранилки и поилки за пчелни кошери

-Лекарства и примамки за пчели

-Пчелни продукти

Пчеларски център Пеликан

гр. Хасково, ул. „Отец Станчо Кожухаров“ 15

магазин 2

Multimax.bg-пчеларски магазин предлагащ :

-препарати за пчели

-храна за пчели

-пчеларски инвентар

за контакти :

0887/064 512

0884/628 395

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.